Verzenden, retourneren & custom werk

Verzenden

Verzendopties

Nederland
Verzenden binnen Nederland is gratis! U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op onze werkplaats op te halen. Het adres van onze werkplaats is Gansstraat 164 te Utrecht.

Rest van de wereld
Wij verzenden over de gehele wereld. Verzenkosten en importkosten zijn echter voor de klant. Bij het afrekenen worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Verzendtermijn

Standaard
Wij doen ons best om alle producten in onze webshop binnen 10 werkdagen op de post te doen. Dit geldt ook voor producten waar slechts een tekst op aangepast hoeft te worden.

Heeft u haast? Laat het zo snel mogelijk weten! Dan kijken we wat we kunnen doen.

HuhH stam 1

Maatwerk

Een custom ontwerpopdracht kan wat langer duren. Dit omdat het ontworpen, getest, aangepast en nogmaals getest moet worden. Ga hierom uit van een tijdsbestek van 6 tot 8 weken, exclusief eventueel schilderen. Wij doen natuurlijk onze best om dit zo snel mogelijk op te leveren, maar in sommige gevallen kan het zelfs langer duren. We houden u tijdens het process op de hoogte.

Voor custom- en maatwerk rekenen wij een (standaard) aanbetaling van 75%. Is de aanbetaling niet voldaan, dan kunnen wij ook niet beginnen met het uitvoeren van uw opdracht. Dit komt doordat wij materialen moeten aanschaffen en onze machines moeten afstellen voor uw specifieke ontwerp. Mocht u hier niet uitkomen, dan kunnen we van te voren worden samen kijken naar een oplossing.

HuhH stam 5

Retourneren

Bestelling beschadigd of niet compleet?

Is je bestelling beschadigd aangekomen of niet compleet aangekomen? Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan kijken wij of we hem kunnen vervangen! Stuur een foto van de schade naar: info@miniprinten.nl

Retourneren

U heeft het recht uw standaard bestellingen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,75 euro per pakket, bijvoorbeeld via PostNL. Contacteer voor specifieke bedragen de door u gekozen vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Verstuur uw pakket altijd met Track & Trace zodat hij niet onderweg kwijtraakt. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@miniprinten.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Maatwerk is uitgezonderd van het herroepingsrecht aangezien dit speciaal voor u ontworpen en gemaakt is. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

HuhH stam 3

Wij zijn...

HuhH stam 2

Lokaal

Het overgrote deel van het hout dat wij gebruiken komt van kaphout uit de stad Utrecht. De rest van ons hout halen we uit andere delen van Nederland!

HuhH stam 4

Ambachtelijk

Onze producten ontwerpen en producren wij helemaal zelf. Wij doen ook maatwerk en denken graag met u mee over de mogelijkheden!

HuhH stam 1

Duurzaam

Wij recyclen hout van bomen die al gekapt moesten worden, zo gaat er niks verloren! Ook gebruiken wij geen plastic voor onze verpakkingen.

Volg ons op instagram