Wij zijn... jonge ondernemers die ambachtelijk werken met lokaal hout

HuhH stam 3

Wij zijn... Jelle & Marije

+ natuuurlijk ons team!

Wij zijn Jelle en Marije, wonend in Utrecht en helaas door de pandemie onze banen verloren. Hierdoor hebben wij echter wel de sprong durven wagen om voor onszelf te beginnen. Wat begon als een 3D-print bedrijf met een handjevol printers, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met een 3D-tak, houtbewerkingstak en een heus team aan mensen die ons helpt duurzame lokale producten aan de man te brengen! 

HuhH stam 6

Wij zijn...

HuhH stam 2

Lokaal

Het overgrote deel van het hout dat wij gebruiken komt van kaphout uit de stad Utrecht. De rest van ons hout halen we uit andere delen van Nederland!

HuhH stam 4

Ambachtelijk

Onze producten ontwerpen en producren wij helemaal zelf. Wij doen ook maatwerk en denken graag met u mee over de mogelijkheden!

HuhH stam 1

Duurzaam

Wij recyclen hout van bomen die al gekapt moesten worden, zo gaat er niks verloren! Ook gebruiken wij geen plastic voor onze verpakkingen.

Wij bieden...

HuhH stam 5

Decor & geschenken

Ons doel is om van zoveel mogelijk steden in Nederland en daarbuiten een skyline aan te bieden. Ook zijn we bezig met een grote variatie aan houten decor en geschenken voor in huis of om weg te geven aan relaties, vrienden en familie!

HuhH stam 3

Maatwerk

Heb je een leuk idee voor je trouwdag, 21-diner, verjaardag of wat dan ook? Wij kunnen vrijwel alles graveren en laseren wat je wilt. Is er bijvoorbeeld van jouw stad nog geen skyline? Laat het ons weten, dan kijken wij wat we kunnen doen.

Volg ons op instagram

HuhH stam 6